Националната разузнавателна служба на Южна Корея съобщи на законодателите по

...
 Националната разузнавателна служба на Южна Корея съобщи на законодателите по
Коментари Харесай

Северна Корея изпраща огромни количества боеприпаси на Русия

 Националната разследваща работа на Южна Корея заяви на законодателите по време на парламентарен одит при закрити врата в сряда, че Северна Корея е направила най-малко 10 прехвърлянето на оръжия за Русия от август насам, написа " Политико ".

" Северна Корея има военна стопанска система, каквато ние нямаме ", споделя Тревор Тейлър от Кралския институт за проучвания в региона на защитата и сигурността (RUSI) в Лондон. " Друг е въпросът дали боеприпасите, които те доставят, дават отговор на стандартите за надеждност и сигурност, към които европейците биха се придържали ".

 

От 31 май насам Европейската комисия е доставила на Украйна 223 800 артилерийски снаряда по скица за възобновяване на разноските на страните, които са се съгласили да изпратят своите ресурси на Киев.

 

В началото на нашествието армията на Москва изстрелваше 63 000 снаряда на ден по украинските сили, до момента в който в противоположната посока идваха единствено 4 000. Но от октомври нещата се обърнаха, като Украйна изстрелва по 9000 снаряда дневно против 7000 на Русия, оповестиха украинските въоръжени сили.

 

Доставките от Северна Корея биха могли да оказват помощ на Москва да си възвърне превъзходството, добавяйки го към личното си голямо произвеждане, написа изданието.

 

" Руснаците към момента са преди всичко в света по произвеждане на снаряди на месец - 125 000 ", споделя Петро Черник, украински боен анализатор, като прибавя, че Съединени американски щати ще усилят производството си до 80 000 на месец едвам през 2025 година

 

Съюзниците на Украйна се пробват да прибавят ново произвеждане. Министърът на стратегическите промишлености на Украйна, Олександър Камишин, уточни в изявление за " Политико ", че потреблението на целия действителен световен потенциал " няма да е задоволително ", с цел да бъдат снабдени силите на Киев с муниции.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР